Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele masaya yatırıldı

Malkara Kaymakamlığı'nın düzenlediği İlçe Uyuşturucu ve Bağımlıkla Mücadele Toplantısı, İlçe Kaymakamı Erkan Karahan başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

GÜNDEM 22.01.2020 15:06:00 0
Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele masaya yatırıldı

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı'nda; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Ahmet Hakan Yıldız, Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ve daire müdürleri yer aldı.

 

GENÇLERİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKELERDEN BİRİ

 

Yapılan toplantının ardından açıklamada bulunan Ahmet Nazif Balcı; “Uyuşturucu bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımında özellikle çocuk, ergen ve gençler olası tehlike ve risk altında olan en önemli sosyal grupları oluşturmaktadır. Günümüzde uyuşturucu gençlerin önündeki en büyük tehlikelerden biri olmuştur. Uyuşturucu ile mücadelede metruk yapıların temizlenmesi en önemli adımlardan birisidir. Malkara Belediyesi olarak 2019 yılında tespit edilen 15 metruk yapının 15'ini de yıkarak, geleceğimiz olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyabilme adına önemli adım atmış olduk. Gözümüzün bebeği gençler her türlü kötü alışkanlıklardan korunması için tüm kurumlarımız ile iş birliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz.“ dedi. Toplantıda uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konuları görüşülerek gerekli önlemlerin alınması ile ilgili kararlar alındığı belirtildi. 

 

Haber / Murat YAYIN