Kaymakam Karahan, gazi ve vatandaşların sorunlarını dinledi

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ve daire müdürleri ziyaret ettikleri Vakıfiğdemir ve Deliller Mahalleleri'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

GÜNDEM 20.01.2020 16:03:00 0
Kaymakam Karahan, gazi ve vatandaşların sorunlarını dinledi

Gerçekleşen mahalle ziyaretlerine, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yetiş Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürü Pasin Akbulut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Veli Emre Yiğit ve İlçe Müftüsü Safi Çıınar katıldı. 

 

VATANDAŞLARIN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

 

Vakıfiğdemir ve Deliller Mahalleleri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbetlerde bulunan Kaymakam Erkan Karahan ziyaretler sırasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Erkan Karahan, daha sonra bunları tek tek not aldı. KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET

Ziyaret sonrası Kaymakam Erkan Karahan ve beraberindeki daire müdürleri Deliller Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Nazmi Tezel’i evinde ziyaret etti. Kendileriyle bir süre sohbetlerde bulunduktan sonra Kaymakam ve daire müdürleri mahalleden ayrıldı. 

 

Haber / Murat YAYIN