Yılmaz, gazetecileri kahvaltıda ağırladı

Kapaklılı siyasetçi ve Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy'deki gazetecileri kahvaltıda ağırladı. 

GÜNDEM 10.01.2020 16:53:00 0
Yılmaz, gazetecileri kahvaltıda ağırladı

Dün saat 09.00'da Kapaklı Et Mi Kebap Restoran'da gazeteciler ile bir araya gelen Akın Yılmaz, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

 

"ALIN TERİYLE YERİNE GETİRİYORSUNUZ"

 

Akın Yılmaz, kahvaltı sonrası yaptığı konuşma da, "Öncelikle 3-4 ay önce Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün de mesleğinin başında, görevinin başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle beraberiz. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Tabi ki işiniz zor, mesleğinizi her daim zor koşullarda da olsa icra etmeye çalışıyorsunuz. Şartlar, koşullar ne olursa olsun yağmur, çamur, kar, kış, kıyamet demeden soğukta, silah altında, savaşta her daim her yerde görevinizi alın teriyle yerine getiriyorsunuz." dedi. 

 

"ALLAH GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATMAYI NASİP EYLESİN"

 

"Zor şartlar altında çalışarak emeğinizin karşılığını kazanıyorsunuz." diyen Yılmaz, "Ben bu anlamda görevlerini layığıyla yerine getiren dürüst, adil, şeffaf yönetim anlayışıyla gazetecilik anlayışını ortaya koyan tüm basın mensubu arkadaşlarımın, çalışan gazetecilerin bu özel ve anlamlı gününü cani gönülden kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm basın mensuplarımızı, gazeteci kardeşlerimizi rahmetle yad ediyor, hayatta olanlara da sağlık, mutluluk, esenlikler diliyorum. Sizlere de iyi çalışmalar diliyorum. Allah her daim yolunuzu açık eylesin güzel çalışmalara, güzel hizmetlere imza atmayı nasip eylesin." şeklinde konuştu.  Kahvaltının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. 

 

Haber / Buse SERİN