Kapaklı'da 50 sınıf yenilendi

Kapaklı'da hayırseverlerin eğitime desteği sürüyor. Kapaklı'da hayırseverler tarafından yenilenen 50'nci sınıfın açılışı dün saat 14:30'da yapıldı. 

GÜNDEM 2.01.2020 18:06:00 0
Kapaklı

Hayırsever Özgür Güne tarafından donatılan Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nda sınıfın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve şube müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı. 

 

“İKİLİ EĞİTİMİ BİTİRECEĞİZ”

 

Açılışta konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, hayırseverler tarafından donatılan sınıfların her geçen gün artmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek “Okulumuzun ilk, ilçemizin ise 50. yenilenen sınıfını açıyoruz” dedi. Öğrencilerin daha nezih sınıflarda eğitim görmesini istediklerini söyleyen Danışmaz, ilerleyen süreçte Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nda daha birçok sınıfı onatarak ikili eğitimi bitireceklerini söyledi. Mehmet Elfide Erdegğl İlkokulu’nun satranç alanında Kapaklı’da ve Tekirdağ’da önemli çalışmalara imza attığını belirten Danışmaz, bu çalışmalara da ağırlık vereceklerini söyledi. 

 

“YILSONUNA KADAR YENİLEYECEĞİZ”

 

Okul Müdürü Murat Öz de desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür ederken, okulda bulunan 8 sınıfın tamamını yıl sonuna kadar yenileyeceklerini söyledi. 

 

Haber / Yener AKBABA