Çerkezköylüler 2020'den 'sağlık' ve 'huzur' bekliyor

Çerkezköylüler 2020 beklentilerini dile getirdi. 2019'da yaşadıkları sıkıntıların 2020'de tekrarlamamasını temenni eden vatandaşlar 2020'den başta sağlık ve huzur olmak üzere; başarı, hoşgör?

GÜNDEM 31.12.2019 15:08:00 0
Çerkezköylüler 2020

Çerkezköylü vatandaşlar, 2020'ye ilişkin beklentilerini dile getirdi. 2019'un genel olarak beklentileri karşılayan bir yıl olmadığını belirten vatandaşlar, 2020'nin tüm ülke için hayırlı bir yıl olmasını temenni ettiler.

 

"2020'DE SÜPER AMATÖR LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ"

 

Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan, 2020'nin takımı için galibiyetlerle dolu bir yıl olmasını temenni ederek, "2018 ve 2019 yıllarının getirdiği grup şampiyonluk başarılarının üzerine yeni başarılar koyarak 2020'de Süper Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Takımım için başarılarla dolu bir yıl olsun 2020. Çerkezköy'e sporcu yetiştirmeye devam ettiğimiz, yeni sporcular kazandırdığımız bir 2020 yılı diliyorum. İnşallah 2020'de de Çerkezköy'ün adını güzel başarılarla duyurmaya devam ederiz. Devletim, milletim için de güzelliklerle dolu bir yıl olsun. Ekonomik özgürlüğün olduğu, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu bir yıl yaşamayı ümit ediyorum. 2019'da yaşadığımız ekonomik krizin de bir daha yaşanmamasını diliyorum." dedi. 

 

"ÇOK BEKLENTİMİZ VAR 2020'DEN"

 

Milli piyango bileti satıcısı Sadettin Gökgöz, 2020 beklentilerinin başında sağlık ve huzur geldiğini söyledi. Gökgöz, "2020'de inşallah yerli ve milli olur. Esnafımızın yüzünün güldüğü, herkesin mutlu ve sağlıklı olduğu bir yıl olmasını bekliyorum 2020'nin. Bol kazançlı bir yıl diyemeyeceğim çünkü zor görünüyor. Herkesin huzurlu olduğu, refah içinde yaşadığı bir yıl olur inşallah." dedi. Simitçi Ersin Coşkun da, hayat şartlarının zor olmadığı bir 2020 yılı diledi. Coşkun, "2019 yılı güzel geçti diyemem. Bizim çok beklentimiz var 2020'den, umutlarımız var. İnşallah gerçekleşir.  Yeni yılda, sağlık, huzur, mutluluk ve refah diliyorum. Kanal İstanbulsuz bir 2020 istiyorum. Kötü haberler duymak istemiyorum. Gazetelerden okuduğumuz kötü haberler bizi olumsuzluğa sürüklüyor. Mutsuz oluyoruz ve bu hayatımızın her alanına yansıyor. Artık iyi şeyler duyalım. Güzel haberler alalım." dedi. 

 

"HUZUR DOLU BİR YIL OLSUN"

 

İkinci Bahar Çiçekçilik ve Organizasyon sahibi Mustafa Kenar, 2020'de işlerinin açılmasını, satışların artmasını diledi. Kenar, "2020'de inşallah satışlarımız artar, ekonomi canlanır. Geçim derdinin olmadığı, huzur dolu, insanların birbirine karşı saygılı olduğu bir yıl olmasını bekliyorum 2020'nin. 2020 tüm insanlık için huzur dolu bir yıl olsun. Herkesin yüzü gülsün. Negatif enerjinin hakim olmadığı, hoşgörü dolu bir yıl olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

"GÜZEL ŞEYLER DUYMAK İSTİYORUZ"

 

Çerkezköy'de uzun yıllardan beri terzilik yapan Galip Baki de, ülkemiz için sağlık, mutluluk, barış ve refah beklediğini dile getirerek "Barış dolu bir dünya istiyoruz. Kimsenin endişe duymadığı, çok fazla hesap yapmak zorunda kalmadığı, alışverişini kaygı duymadan yaptığı, savaşın olmadığı bir yıl olsun 2020. Kötü haberler almayalım yeni yılda. Kadına şiddetin olmadığı, savaşın olmadığı, ekonomik krizin yaşanmadığı, güzel bir dünyada yaşayalım. İyi şeyler duymak istiyoruz, buna ihtiyacımız var. Beklentilerimiz çok da büyük değil aslında, makul şeyler istiyoruz. Olması gerekenleri istiyoruz. Huzur, sağlık ve başarı bizimle olsun 2020'de." şeklinde konuştu.

 

"TEMENNİLERİMİZ HEP İYİ YÖNDE"

 

Hacıoğlu Baklavaları sahibi Mustafa Aksu da, esnafın yüzünün güldüğü ve işlerin iyi olduğu bir yıl beklentisinde olduklarını söyledi. Aksu, "Sağlık ve huzurun hakim olduğu bir yıl olsun 2020. Savaşların son bulduğu, huzurun daim olduğu bir yıl bekliyoruz. Esnafın yüzü gülsün. Ekonomi canlansın ki bizde kaygı duymadan satışlarımızı yapalım. Biz her yeni yıla umut ile giriyoruz fakat istediğimiz gibi olmuyor. Temennilerimiz hep iyi yönde. Barışın olduğu, savaşın olmadığı 2020 dileğiyle herkese, sevdikleriyle ve ailesiyle iyi yıllar diliyorum." dedi. 

 

"HOŞGÖRÜLÜ BİR YIL OLSUN 2020"

 

Afacan Çiçekçilik çalışanı Yıldıray Arıç da, 2020'nin insanların sevdiklerine daha fazla çiçek aldığı bir yıl olmasını temenni ederek  "2019'un son günündeyiz. Çiçek satışları iyi değil. Eskiden insanlar birbirini mutlu etmek için, yüzünü güldürmek için bol bol çiçek alırmış, Sadece özel günleri beklemezmiş çiçek almak için. Umarım 2020'de satışlarımız iyi olur, ekonomi rahatlar. Ben 2020'de ülkem için başta sağlık ve huzur olmak üzere başarı, mutluluk ve refah bekliyorum. Kimsenin birbirini kırmadığı, kötü söz söylemediği hoşgörülü bir yıl olsun 2020." şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN