Vali Yıldırım'dan yeni yıl mesajı

Yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla sizlerle girmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

GÜNDEM 30.12.2019 15:48:00 0
Vali Yıldırım

Vali Yıldırım “Olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bırakırken en büyük değerimiz olan ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2020 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, halkımızın daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacağına olan inancımız tamdır. Geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2020 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz” dedi. 

 

ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDEDİLDİ

 

2019 yılında hayata geçirilen ve devam edilen projelerle Tekirdağ’ın kalkınması, gelişmesi için önemli gelişmeler kaydedildiğini söyleyen Vali Yıldırım “Yaşanan bütün bu gelişmeler, şüphesiz Meclis Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un, Milletvekillerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, sanayicimizin, esnafımızın, tarımcımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve halkımızın işbirliği içerisindeki çalışmalarının bir sonucudur. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

 

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkânlarına sahip Tekirdağ’ı layık olduğu seviyeye taşımak için her türlü fedakârlığı göstermeye devam edeceklerini kaydeden Yıldırım “Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda daima barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olması dileklerimle, tüm vatandaşlarımızın, her kademedeki kamu görevlilerinin ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yakup KARATEPE