Malkara OSB Yönetimi yılın son toplantısını yaptı

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu 2019 Yılı son toplantısı, Malkara Organize Sanayi Bölgesi İdari Binası Toplantı Salonu'nda yaptı.

GÜNDEM 27.12.2019 15:43:00 0
Malkara OSB Yönetimi yılın son toplantısını yaptı

Toplantıda; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Şarköy İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Volkan Soğancılar ve Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve daha güzel yerlere gelmesi, hemşehrilerimizin daha iyi yaşam standardına kavuşması için Organize Sanayi Bölgesi bizler için çok önemli. İlçe ekonomimize büyük katkı sağlayan ve vatandaşlarımıza istihdam kapısı olan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu 2019 Yılı son toplantısını gerçekleştirdik. Organize Sanayi Bölgesi giderek büyümeye devam ediyor. İlerleyen dönemlerde de bu büyüme oranı daha çok artarak, hem ilçemize hem de ülkemize ekonomik anlamda önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." diyerek düşüncelerini belirtti.

Gerçekleştirilen Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu 2019 Yılı son toplantısı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıp, Malkara Organize Sanayi Bölgesinin son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

Haber / Murat YAYIN