Yılsonu yemeğinde bir araya geldiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, meclis üyeleri ve oda çalışanları düzenlenen yılsonu yemeğinde bir araya geldi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak oldukça başarılı bir yıl ge?

GÜNDEM 25.12.2019 17:08:00 0
Yılsonu yemeğinde bir araya geldiler

Önceki akşam saat 19:00’da Yalı Restaurant'ta düzenlenen yemeğe ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın yanı sıra yönetim, meclis üyeleri ve oda çalışanları katıldı. 

 

“İHRACATTA YENİ ADIMLAR ATMALARINA OLANAK SAĞLADIK”

 

Yemeğin ardından bir açıklama yapan Süleyman Kozuva, her yıl düzenledikleri yılsonu yemeğinde bu yıl da bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. 2019 yılını da değerlendiren Kozuva, “2019 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde geriye dönüp baktığımızda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak oldukça başarılı bir yıl geçirdiğimizi görüyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz eğitimler, girişimcilik kursları, bilgilendirme seminerleri, mesleki yeterlilik sınavlarıyla odamızda onlarca katılımcıyı ağırladık. Çerkezköy Endüstriyel Fuarımız, İşletmeler İçin Avrupa Diyaloğunu Geliştirme Projemiz, İş Dünyası Ödül Törenimizle fark yarattık. Öte yandan yurtdışı iş gezilerimiz ve Dış Ticaret İstihbarat Merkezimizle üyelerimizin ihracatta yeni adımlar atmasına olanak sağladık” dedi. Bu başarıda emeği geçen tüm üyelere ve personellere teşekkür eden Kozuva, 2020 yılının da hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU