3'üncü ilçe kongresi Muratlı'da yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hayrabolu ve Süleymanpaşa'nın ardından Tekirdağ'daki 3'üncü ilçe kongresi önceki gün Muratlı'da yapıldı. 

GÜNDEM 22.12.2019 11:54:00 0
3

Cumartesi günü yapılan Muratlı İlçe Başkanlığımızın 37.Olağan Kongresi’nde Kongre divan başkanlığına Ünal Baysan, divan üyeliğine de Semih Keskin, Cengiz Çayır, Kıymet Onur seçildi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

İlçe başkanlığı için Sedat Gürler beyaz liste ile yarışırken, Aktaş Güler ise kırmızı liste ile yarıştı. Sedat Gürler 89 oy alarak ilçe başkanlığına seçildi. Yönetimde Halit Akdeniz, Şengül Aybek, Ali Osman Bozbey, Aslı Çetin, Kemal Demir, Hasan Ali Deveci, Aylin Eryetiş, Nail Günel, Taner İmamoğlu, Bircan Piyanko, Zafer Şengül ve Çağlar Yeltekin yer alırken, il kongre delegeliğine de Halit Akdeniz, İsmail Ateş, Ender Borucu, Recep Çavuşoğlu, Hasan Ali Deveci, Hasan Deveci, Cem Gençtürk, Ufuk Gençtürk, Sedat Gürler, Taner İmamoğlu, Ümit Kanbur, Sabire Karakuş, Semih Keskin, Mustafa Korkmaz, Kadir Kurt, Remzi Onatlı, Ali İhsan Onur, Hakan Öztürk, Özay Süzen, Zafer Şengül, Nebi Tepe, Hasan Uyanık, Tamer Yargı ve Hüseyin Yılmaz seçildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU