20 sınıf yenilendi

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu'nda yenilenen 1-B, 1-C, 1-D ve 3-C sınıflarının açılışı dün yapıldı. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlatılan proje kapsamında 20 adet sınıfın yeni

GÜNDEM 19.12.2019 14:35:00 0
20 sınıf yenilendi

Saat 10:00’da düzenlenen açılışa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

20 SINIF YENİLENDİ

 

Açılışta konuşan Okul Müdürü Havran Kaya Sökmen, “Geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlattığımız sınıf yapma projemizin bugün 20’nci sınıfını bitireceğiz. Biz çok mutluyuz. Çok emek veren arkadaşlarımız var. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz geldiği günden beri bize güzel bir çalışma ortamı yarattı. Şube müdürlerimiz ihtiyaç halinde her zaman yanımızda oldular. Birlikte çalıştığım müdür yardımcılarım var. Hepsine teşekkür ediyorum. Ekibimdeki her bir öğrenci velime, yardımcı personelime hepsine teşekkür ediyorum. Biz projeyi başlattığımızda hepsi bir tarafından tuttular. ‘Size inanıyoruz, güveniyoruz ve sizin yanınızdayız’ dediler. Projemizin tamamlanması için tek bir sınıfımız kaldı. Onu da en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi. 

 

BÜYÜK BİR BAŞARI

 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da “Cumhuriyet İlkokulumuzda 2018 yılı Eylül ayında başlayan süreç bugün artık tamamlanmak üzere. 20 sınıfı yeniledik, hayırseverlerimizin ve sponsorlarımızın desteğiyle. Bu gerçekten çok büyük bir başarı” dedi. 

 

 

 

 

“DAHA İYİLERİNİ YAPACAĞIZ”

 

Cumhuriyet İlkokulu’nun farklı yönlerinin de olduğunu söyleyen Danışmaz, “Okulumuz Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelerde özellikle Eylül, Ekim ve Kasım aylarında çok güzel işlere imza attılar. Kapaklı ilçemiz 1 yıldır çok güzel bir çalışma ortamı buldu. Okul müdürlerimiz, meslektaşlarımız, öğretmen arkadaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde adeta yürümüyoruz koşuyoruz. Gecemizi gündüzümüze katmak için elimden gelen en büyük gayreti sarf etmeye çalışıyoruz. Bunun sonucunda da karşılığını almak bizi çok mutlu ediyor. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yaptığı değerlendirmelerde Eylül, Ekim ve Kasım aylarının projeler konusunda birinci ilçesi Kapaklı seçildi. Ayrıca akademik alanda özellikle ortaokul ve liselerimizin başarıları da gerçekten takdire şayan. Son yapılan sınavlarda çok güzel başarılara imza attılar. Tabi ki bunlar yeterli değil. Daha iyilerini yapacağız. Kapaklı’yı önce Tekirdağ’ın bir numaralı ilçesi, daha sonra da ülkemizin en başarılı ilçelerinden biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

 

“SAMİMİYET VE İYİ NİYET OLUNCA NELER YAPILDIĞINI İSPATLADINIZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de açılışta yaptığı konuşmada “Okul yönetimini ve velilerimizi tebrik ediyorum. Samimiyet ve iyi niyet olunca neler yapıldığını çok güzel ispatladınız. Çocuklarımız için çok güzel sınıflar kazandırdınız. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yenilenen sınıfların açılışı gerçekleştirilirken, veliler adına sınıf annelerine de çiçek takdim edildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU