TÜRKİYE'NİN İLHAM VEREN GENÇLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Forbes Dergisi işbirliğinde başlatılan, 30 yaş altında spor, sanat, eğitim, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde baÅ?

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 12.12.2019 16:34:00 0
TÜRKİYE

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Bakan Kasapoğlu, gençlerin vizyonu, çalışkanlığı ve heyecanının kendileri için her zaman büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, "Burada da görüldüğü gibi gençlik en büyük gücümüz. Gençlerimizin altına imzasını attığı tüm işlerde, güçlerini, potansiyellerini ve zenginliklerini her zaman görüyoruz. Bu anlamda 30 Altı 30 programının ödül töreninde, bulunduğu sektörde, ilgilendiği alanda öne çıkmış, lider konumuna gelmiş gençlerimizin başarılarına şahitlik etmekten büyük mutluluk duyduğumuzu da ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Bakanlık olarak gençlerin fiziksel, ruhsal ve fikri anlamda imkanlarını artırıp, onları destekleyici politikalar üretmenin en önemli görevleri olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, "Dünyanın ve Avrupa'nın en genç nüfusuna sahibiz. Bu nedenle de gençlerimizin çağın gerektirdiği niteliklerle donanması ve bu çerçevede imkanlara erişime açık olmasını hazırlamak bizim en büyük önceliklerimizden. Gençlerimizin sahip olduğu vizyon takdire şayan. Geleceğe emin adımlarla yürürken Türkiye'nin en büyük itici gücünün gençlerimiz olduğu muhakkak. Son 18 yılda kat ettiğimiz mesafe, gerçekleştirilen devrimler apaçık ortada" ifadelerini kullandı.