"Girişimciliğin gelişmesinde rol model olacaklar"

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay; TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler ve beraberindeki TOBB Tekird

GÜNDEM 4.12.2019 16:15:00 0

Aynı zamanda Türkiye’deki Kadın Girişimciler Kurullarından sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan Cengiz Günay, “Öznemiz kadın ama hitap ettiğimiz kesim çocuğundan yaşlısına, kadınından erkeğine tüm toplumu kapsıyor. Girişimcilik ruhunu mümkün olduğu kadar yaygınlaştırmamız, kadın ve genç girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla yer almasını sağlamamız gerekiyor. Görev yapacak arkadaşlarımız ilimizde kadın ve gençler arasında girişimciliğin gelişmesine öncülük ederek, yol gösterecek ve rol-model olacaklar” dedi. Günay, bu konuda Tekirdağ oda/borsa başkanları olarak kadın girişimcileri her zaman destekleyeceklerini ifade etti. 

 

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kurul olarak birçok konu ve proje üzerinde çalıştıklarını belirten TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler de, Tekirdağ il genelindeki potansiyel kadın girişimcilerin sosyal ve ekonomik hayata katkıları olacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında kendilerine destek olan Cengiz Günay’a ve diğer oda/borsa başkanlarına teşekkür etti. 

 

Haber / Ozan URTEKİN