'Sevgi Aracı' ile hastanelere ulaşıyorlar

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün Sevgi aracı ile 2014 yılından bu yana engelli vatandaşların hastanelere ulaşımı sağlanıyor. 

GÜNDEM 4.12.2019 11:33:00 0

Ergene’de sabah evlerinden alınan vatandaşların hastanedeki muayenelerinden sonra tekrar evlerine geri bırakıldığını kaydeden yetkililer “Ergene Belediyesi Sevgi aracı ile hafta içinde belirlenen günlerde İstanbul, Edirne, Çerkezköy, Tekirdağ ve Çorlu’da bulunan hastanelere hastalar götürülüyor. 2014 yılından bu yana Ergene Belediyesinin Sevgi aracı ile çevre hastanelere 1.117.762 km yol kat edildi” dedi. 

 

“SAĞLIK HER ŞEYİN EN BAŞINDA GELİR”

 

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına sağlık alanındaki çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2014 yılından bu yana sağlık hizmetini Ergene’de vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ergene'de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak insan odaklı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Evde bakım hizmeti, sevgi aracı ve hasta ambulansı araçlarımız ile Ergene'de halkımıza hizmet veriyoruz. Sağlık her şeyin en başında gelir, Türkiye'de birçok belediyede olmayan bu hizmet Ergenemizde var” dedi. 

 

Haber / Ruşa ELMA