Otomobille tır çarpıştı, kazada anne öldü, oğlu ağır yaralı

Malkara'da otomobil, karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen otomobildeki anne Nefize Çekiç (68) yapılan tüm müdahalelerle rağmen hayatını kaybetti, oğlu Ersin ÇekiÃ?

GÜNDEM 26.11.2019 12:57:00 0
Otomobille tır çarpıştı, kazada anne öldü, oğlu ağır yaralı

Kaza, Hacıevhat Mahallesi Erenler semti mevkiinde Hayrabolu yolu üzerinde meydana geldi. Malkara’dan Hayrabolu yolu istikametine giden ve İlçede bir lokantada çalışan Ersin Çekiç (48), yönetimindeki 59 SL 840 Plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Demir (57)’in kullandığı ön plakası 59 LJ 153 ve arka çekici plakası 59 LJ 957 olan kömür yüklü TIR ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan anne Nefize Çekiç ve oğlu Ersin Çekiç ağır yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine sağlık, polis ve kaza kırım ekibi sevk edildi. 

 

 

‘İTFAİYE ÇIKARDI’

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara İtfaiyesi kaza kırım ekiplerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan anne Nefize Çekiç ve oğlu Ersin Çekiç, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından yaralı Ersin Çekiç, Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Anne Nefize Çekiç ise Malkara Devlet Hastanesi’nde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nefize Çekiç’in cenazesi savcılık ve polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

‘ANİDEN ÖNÜME KIRDI, BEN KAÇABİLDİĞİM KADAR KAÇTIM’

Karşı yönden gelen otomobilin aniden aracını TIR’ın önüne kırdığını belirten TIR sürücüsü Mehmet Demir, “Ben yolumda geliyordum. Hayrabolu istikametinden Malkara istikametine gidiyordum. Malkara istikametinden yani karşı yönden gelen otomobil aniden önüme kırdı ve benim şoför kısmına yandan vurdu. Ben kaçabildiğim kadar kaçtım ama maalesef kaza oldu.” dedi. 

Haber / Murat YAYIN