Beton yol serim çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Muratlı'ya bağlı Balabanlı Mahallesi ile Müsellim Mahallesi arası bağlantı yolunda başlatılan beton yol serim çalı

GÜNDEM 20.11.2019 14:38:00 0
Beton yol serim çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Balabanlı Mahallesi ile Müsellim Mahallesi arasında yer alan 5,5 kilometrelik bağlantı yolunda petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen beton yol uygulaması yapıldı.

"HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI GÖZETİYORUZ"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışmalar belli bir program dâhilinde durmaksızın sürdürülecek. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca il genelinde başlattığımız yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hizmetlerimizi hayata geçirirken halkımızın ihtiyaçlarını gözetiyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber / Emre BOZ