İYİ Partili heyetten Tekirdağ TSO'ya ziyaret

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve parti yetkilileri, Tekirdağ Ti

GÜNDEM 18.11.2019 12:05:00 0
İYİ Partili heyetten Tekirdağ TSO

Ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Sayman Üye Yılmaz Emer, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Tanrıöver, Mithat Saygı ve Genel Sekreter İrfan Ekici de yer aldı. 

"PARTİ YETKİLİLERİMİZİ TANITMAK İSTEDİK"

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, "Parti olarak yaptığımız çalışmalar hakkında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini bilgilendirmek istedik. İl ve ilçe yönetimindeki görevli parti yetkililerimizi de tanıtmak istedik." diyerek sıcak karşılamalarından dolayı Tekirdağ TSO yönetimine teşekkür etti.

GÜNDEME İLİŞKİN KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve Parti Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, parti yetkililerine ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret, gündeme ilişkin konuların görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasından sonra sona erdi.

Haber / Emre BOZ