Araç sürücüsü kayıplara karıştı

Malkara'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Jandarma ekipleri, kazaya sebebiyet verdiği ve olay yerinden kaçtığı iddia edilen diğer araç sürücüsünün isminin belirlenme

GÜNDEM 18.11.2019 10:53:00 0
Araç sürücüsü kayıplara karıştı

 

 

Kaza, Keşan – Malkara karayolu üzerindeki Kadıköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

OTOMOBİL İLE KAMYONET ÇARPIŞTI

Edirne’nin Keşan İlçesi yönünden Malkara yönüne giden Hasan Doğan (54) yönetimindeki 34 ZTV 10 Plakalı otomobil, iddiaya göre kavşaktan kontrolsüz şekilde çıkıp Kadıköy Mahallesi’ne gitmek isteyen sürücüsünün ismi bilinmeyen 59 HS 773 plakalı kamyonet ile çarpışarak, su kanalını aşıp tarlaya girdi. Kazada 34 ZTV 10 Plakalı otomobilde bulunan Fatma Doğan (47) ile Yeter Menteş (70) yaralandı. Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen kamyonet sürücüsü ise olay yerinde aracını bırakıp kaçtı.İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

 

 

‘ÖNÜME BİRDEN ÇIKTI, SONRA KAÇTI GİTTİ’

Otomobil sürücüsü Hasan Doğan, “Normal olarak yolumda gidiyordum. Fazla süratim de yoktu. Birden karşıma çıkıverdi. Ben Çanakkale’den Silivri’ye gidiyordum. Buradaki kavşaktan birden önüme çıktı ne olduğunu anlamadım. Önüme çıkan aracın sürücüsü gördüğüm kadarıyla alkollüydü. Olay yerinden kaçtı. Gitti.” dedi. Jandarma ekipleri, kazaya sebebiyet verdiği ve olay yerinden kaçtığı iddia edilen aracın sürücüsü belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

 

Haber / Murat YAYIN