Ergene Velimeşespor haftayı 3 puanla kapattı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 12. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kırşehir Belediye Spor'u 2-0 mağlup etti.

SPOR 13.11.2019 16:02:00 0
Ergene Velimeşespor haftayı 3 puanla kapattı

Müsabakanın ilk yarısında sahaya istediğini yansıtamayan Ergene Velimeşespor, ikinci yarıda ise etkili bir oyun ortaya koydu.

 

1-0 ÖNE GEÇTİ

 

Maçın 79. dakikasında Ergene Velimeşespor kaptanı İbrahim Fatih Dilek ceza sahası içinde rakip kaleci tarafından düşürülerek takımına penaltı kazandırdı. Topun arkasına geçen başarılı kaptan topu filelerle buluşturamadı. Bu dakikadan sonra da oyunu bırakmayan Ergene Velimeşespor da müsabakanın 87. dakikasında kontra atakla kendi sahasından çıkan Mustafa Öztürk ceza sahası önünde bekleyen kaptan İbrahim Fatih Dilek’e pas verdi, topu ayağına alan Fatih Dilek, ceza sahasından çektiği şutu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Bu gol ile Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda büyük bir sevinç yaşandı. Kaptan Dilek ayrıca bu gol ile ligdeki gol sayısını da 6’ya çıkardı. Uzatma dakikalarına 1-0 önde giren Ergene Velimeşespor sağ kanattan geliştirmiş olduğu kontra atakla Kırşehir Belediye Spor savunmasını eksik yakalayarak 90+3’te Serkan Yıldız ile ikinci golü buldu. Karşılaşma Ergene Velimeşespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakayı protokol tribününden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de Ergene Velimeşespor takımı oyuncularını tebrik etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE