MHP'de devir teslim

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın onayıyla Kapaklı İlçe Başkanlığına a

GÜNDEM 13.11.2019 17:03:00 0
MHP

Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen devir teslim törenine MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Yönetimi, Kömürköylüler Dernek Başkanı Hüseyin Ermiş ve yönetimi, Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve yönetimi, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

 

“KAPAKLI VE DİĞER İLÇELERDE ATAMALAR YAPTIK”

 

Yakın bir zaman içerisinde Kapaklı’da ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinde yeni görev ve atamalar yaptıklarını belirten MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Kapaklı’da görev yapan Nusret Güvercin’in görevini Çağlar Bütün’e devrettiğini ifade ederek “İnşallah bundan sonra yapılan çalışmalar vatanımıza, milletimize ve birliğimize hayırlı uğurlu olur.” dedi.

 

 

“TEŞKİLATIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ”

 

İl Başkanı İlker Yücel’in konuşmasının ardından Nusret Güvercin, ay yıldızlı bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni ilçe başkanı Çağlar Bütün’e teslim etti. Çağlar Bütün’ün yıllardır teşkilatta kendileri ile birlikte yürüdüğünü söyleyen Güvercin, “Şimdi İlçe Başkanı olarak da aynı çabayı göstereceğine eminim. Bizler teşkilatımızın her zaman emrindeyiz” dedi.

 

“BU KUTLU DAVANIN EMANETÇİLERİYİZ”

 

Yıllardır içinde bulunduğu teşkilatın pek çok kademesinde görev yaptığını belirten yeni ilçe başkanı Çağlar Bütün de “Bugün de Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatı ile İlçe Başkanlığı görevine atandım. Bu bir bayrak yarışıydı ve biz de bu kutlu davanın emanetçileriyiz” dedi. Bütün, önceki ilçe başkanı Nusret Güvercin ve görev yapmış tüm yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

 

“KAPAKLI’DA ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ”

 

Kapaklı’da 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına zaferi kazandırdıklarını kaydeden Bütün, “Bu konuda hem Nusret başkanımın hem de teşkilatımızın çok büyük emekleri var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, AK Parti ile belirlediğimiz ortak adayı ilçede belediye başkanı yaptık” dedi. Ülkücüler olarak kan bağıyla olmasa da can bağıyla birbirlerine bağlı olduklarını söyleyen Bütün, yönetimi de buna göre kurduklarını ve bu kadro ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kapaklı’da zirveye taşıyacaklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU