Kırklarelili heyet, ETUS sistemi hakkında bilgi aldı

Edirne Belediyesi, Kırklareli Belediyesi'nden gelen heyeti konuk etti. Kırklareli'ne Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) gibi bir sistem kurmayı planyan heyet, Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uyg

GÜNDEM 8.11.2019 10:55:00 0
Kırklarelili heyet, ETUS sistemi hakkında bilgi aldı

Edirne Belediyesi ETUS sistemi ile ‘Gittiğin Mesafe Kadar Öde’, ‘Kesintisiz 24 Saat Ulaşım Sistemi’ ve ‘Whatsapp Şikayet Hattı’ gibi birçok projeyi hayata geçirerek, diğer belediyelerinde dikkatini çekti.

GÜZERGAH DEĞİŞİKLİKLERİ DE ANLATILDI

Bu kapsamda Kırklareli Belediyesi’nden Zabıta Müdürü Serkan Kuru, Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Başkanı Savaş Çekinmez, Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Üyeleri Sualp Aldüz, Samet Babacık, Ayten Doymaz, Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birim Sorumlusu Esin Oduncu, Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birim Personeli Osman Duraker;  Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun’u ziyaret etti. Heyet, ETUS sistemi ile merak ettiklerini sordu. Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun da hayatı geçirilen ETUS sistemini tüm detaylarıyla paylaştı. Son yapılan güzergâh değişikliklerini anlattı.

"BİRÇOK BELEDİYEYE ÖRNEK OLDU"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, Edirne halkı için en iyi ulaşım sistemini kurmak için mücadele ettiklerini ifade ederek, "Zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaşlarımızın eleştirilerine de maruz kalmaktayız. Ama her zaman dediğim gibi toplu ulaşımın dünyanın her yerinde küçük ya da büyük sorunların yaşandığı bir hizmettir. Toplu taşımanın kitlesi insan olduğu için yüzde yüz memnuniyet hiçbir zaman olmaz. İnsan her zaman doğası gereği en iyisini en güzelini, en mükemmelini istemiştir, istemeye de devam edecektir. Bugüne kadar bazıları büyükşehir olmak üzere birçok belediye kapımızı çalarak, toplu taşıma sistemimiz hakkında bilgi aldı. Kurduğumuz bu sistem birçok belediyeye örnek oldu, olmaya da devam ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor, doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Haber / Buse SERİN