Başkan Albayrak'tan minik arkadaşına ziyaret 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir süre önce Çerkezköy'deki bir düğünde yanına gelerek kendisiyle sohbet eden Doğa Koleji 2/B sınıfı öğrencisi 8 yaşındaki İ

GÜNDEM 7.11.2019 18:45:00 0
Başkan Albayrak

Dün saat 11:30’da Ambardere’de eğitim öğretim veren Doğan Koleji’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlkokul Müdürü Hüseyin Daş, Anaokulu Müdürü Yağmur Aksoy, Ortaokul Müdürü Hasan Karadağ ve Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç tarafından karşılandı. Öncelikle okulun toplantı salonunda okul idarecilerinden bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, eğitimle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. 

SINIFINDA ZİYARET ETTİ

Buradaki görüşmenin ardından Başkan Albayrak, aylar önce tanıştığı ve okulunda ziyaret etme sözü verdiği 2/B sınıfı öğrencisi İpek Kaşarcı’yı sınıfında ziyaret etti. Bir arkadaşını ziyarete geldiğini söyleyen Albayrak, İpek Kaşarcı ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Büyükşehir Belediye Başkanının karşısında görmenin mutluluğunu yaşayan İpek Kaşarcı, Kadir Albayrak’ın getirdiği kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına kendi elleri ile ikram etti. Öğrencilerle tek tek tanışan ve onlarla sohbet eden Başkan Albayrak, öğrencilere iyi dersler diledi. Ziyaretin ardından İpek Kaşarcı ile tanışma hikayesini anlatan Başkan Albayrak “3-4 ay önce Çerkezköy’de bir dostumun düğününe gelmiştim. Cici bir kız bana hoş geldin demişti. İsmini  sordum ve Doğa Koleji’nde 2/B sınıfında okuduğunu öğrendim. Yakın zamanda kendisini ziyaret edeceğimi söylemiştim. Bugün geldim o kızımızı ziyaret ettim. Okuldaki mutluluğunu gördüm, arkadaşlarıyla tanıştım” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU