Yazarlar kitapseverlerle buluştu

Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kapaklı Kitap Fuarı'nda Cumartesi günü de Murat Tavlı, Ali Lidar ve H

GÜNDEM 3.11.2019 11:04:00 0
Yazarlar kitapseverlerle buluştu

Öykü, roman ve şiirsel metinleriyle tanınan ve ilk öykü kitabı ‘Bir Gülüşün Kimliği’ni 1987’de yayınlayan Hasan Ali Toptaş, saat 13:30’da düzenlenen imza gününde Kapaklı’daki okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Hasan Ali Toptaş fuarda yoğun ilgi görürken, fuara kendisini görmek için gelen bedensel engelli Hande Saltan için de kitap imzalayarak okuruyla yakından ilgilendi. Saat 14:00’da yazar Ali Lidar, imza gününde okurları ile bir araya geldi. Kitapseverler için kitaplarını imzalayan Ali Lidar, okurları ile bol bol fotoğraf çekindi. 

 

PLAKET VERDİ

 


Yazar Murat Tavlı da saat 15:00’da düzenlenen imza günü etkinliğinde okurları ile bir araya geldi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar yazarların kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz günün anısına Murat Tavlı, Ali Lidar ve Hasan Ali Toptaş’a plaket takdim etti. 

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ KİTAPLA BULUŞTURDUK”

 


Kitap Fuarı ile ilgili bilgi veren Danışmaz “Kapaklı 2’nci Kitap Fuarı 34 yazar, 100 yayınevi ve 112 bin kitap ile başladı. Şuana kadar fuarımızı 95 bine yakın kişi ziyaret etti. Bu yıl hedefimiz olan 100 bin ziyaretçi sayısına ulaşacağımızı düşünüyoruz. Çok olumlu tepkiler aldık. Bütün öğrencilerimizin kitap fuarına transferini gerçekleştirdik. Hepsini kitapla buluşturduk. Kapaklı halkımızı kitapla buluşturduk. Bölge ilçelerden gelen insanlarımız da çok olumlu mesajlarla bizde karşılık verdiler. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

“GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

 


Bu fuarı geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Danışmaz, “Önümüzdeki yıl inşallah 3’üncüsünü yapacağız. İnşallah önümüzdeki yıl daha büyük bir alanda, daha fazla yazarla insanımızı, öğrencilerimizi buluşturmak istiyoruz” dedi.
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU