Yeni öğrenciler okullarını tanıdı

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencileri için tanıtım programı düzenlendi. Programda İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ve Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, yeni kayıt

GÜNDEM 30.10.2019 17:25:00 0
Yeni öğrenciler okullarını tanıdı

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda da bu yıl meslek yüksekokulu bünyesine 250 öğrenci daha kazandırdıklarını ve tüm bölümleri doldurduklarını belirterek “3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi modeline geçen ilk üniversite ve meslek yüksekokulları arasında yer alıyoruz. Bu eğitim modelinde öğrencilerimiz 4 dönemden oluşan eğitimlerinin 1 dönemini işyerlerinde uygulama eğitimi olarak yapıyor. Böylelikle okullarımızda aldıkları teorik bilgileri işyerlerinde uygulayarak meslek yaşamlarında kendilerini daha geliştirip donatarak mezun oluyor. İsteyen öğrencilerimize isteğe bağlı 1 yıllık yabancı dil hazırlık sınıfı eğitim şansı veriliyor. 300 öğrencilik Kredi Yurtlar Kurumu inşaatı tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine açıldı” dedi. 

7 GÜN 24 SAAT YANINIZDA OLACAKTIR

Arda “Okulumuzda 3+1 sistemi ve isteğe bağlı yabancı dil eğitiminin yanında öğrencilerimize bir danışmanlık sistemi sunuyoruz. Öğrencilerimize kullanımları için bisiklet temin ediyor, kısmi zamanlı çalışma imkânları sağlıyoruz. Bir Öğrenci de Sen Okut kampanyamız ile ihtiyacı olan öğrencilerimize burs imkânı tanıyoruz. Öğrencilerimiz, gerek ilçemizde gerek Edirne Merkez’deki tüm sportif faaliyetler, sanatsal faaliyetler, öğrenci toplulukları etkinlikleri, toplumsal faaliyetler gibi etkinliklere katılım sağlayabiliyor. Sizlerin en iyi eğitimi almanız için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin görevi de eğitiminiz süresince çok çalışarak okulunuzdan mezun olmanız ve meslek sahibi olmanız. Bu okul sadece bizlerin değil, bu okul ülkemizin. Okulunuza sahip çıkın ve siz nasıl teslim almışsanız öyle devredin. İlçemizdeki KYK yurdu Müdürümüz de, İpsala’daki evinizin büyüğü olarak sizlerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda barınmanızı sağlamak için 7 gün 24 saat yanınızda olacaktır” dedi. 

Haber / Ruşa ELMA