Kaymakam Karahan, gazilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ve daire müdürleri ziyaret ettikleri Kırıkali ve Yörük mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

GÜNDEM 28.10.2019 13:12:00 0
Kaymakam Karahan, gazilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi

Gerçekleşen mahalle ziyaretlerine, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Jandarma Komutanı J.Üstğm Oktay Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdür V. Zafer Çeşmeliler, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdür V. Onur Öz, İlçe Sosyal Hizmetler Müdür Vekili V.Emre Yiğit, İlçe Sağlık Müdürü Refet Çeviker ve İlçe Müftüsü Safi Çınar katıldı. 

 

SORUNLARI NOT ALDILAR

 

Kırıkali ve Yörük Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbetlerde bulunan Kaymakam Erkan Karahan ziyaretler sırasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Erkan Karahan, daha sonra bunları tek tek not aldı.

 

‘KIBRIS GAZİLERİNE ZİYARET’

 

Ziyaret sonrası Kaymakam Erkan Karahan ve beraberindeki daire müdürleri Kırıkali ve Yörük Mahallelerinde ikamet eden Kıbrıs Gazileri Sezai Şayan ve Aziz Yavaş’ı evinde ziyaret etti. Kendileriyle bir süre sohbetlerde bulunduktan sonra Kaymakam ve daire müdürleri mahalleden ayrıldı. 

 

Haber / Murat YAYIN