Resim yarışmasının kazananları açıklandı

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü'nün hem kuruluşunun birinci yılı için hem de Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü sebebiyle Atatürk'ün Çocukları Cumh

GÜNDEM 27.10.2019 12:01:00 0
Resim yarışmasının kazananları açıklandı

Edirne Belediyesi tarafından Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü bünyesinde düzenlenen “Atatürk’ün Çocukları Cumhuriyeti Resmediyor” isimli resim yarışmasına 148 öğrenci 1’er resim ile katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Gökçe Ürer Tuna, Cengiz Koç ve Aşkın Sulku yaptı. Jüri üyeleri birbirinden güzel 148 resim arasından seçim yapmakta zorluk çekti. 

 

ÖDÜL TÖRENİ 29 EKİM'DE 

 

Yarışmada Şükrüpaşa İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi Nisanur Orbağ birinci, Özel Filiz Okulları 4/B Sınıfı Öğrencisi Melis Sezer ikinci, Özel Edirne Meriç Koleji 1/A Sınıfı öğrencisi İdil Aydın üçüncü oldu.   Ayşe Ada Akçiçek, Bartu Arı ve Eylül Yavuz da Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Yarışmada birinci olan öğrenci; 24 jant 21 vites bisiklet, ikinci olan öğrenci; Instax 9 Box Fotoğraf Makinesi Seti, üçüncülük alan öğrenci Wiky 2 Watch Akıllı Saat kazandı. Jüri Özel Ödülünü kazanan öğrenciler de sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Ödüller 29 Ekim 2019 tarihinde Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde yapılacak olan törenle teslim edilecek.

 

Haber / Buse SERİN