Başkan Akay kursiyerlerle buluştu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim ve Öğretim

GÜNDEM 24.10.2019 18:19:00 0
Başkan Akay kursiyerlerle buluştu

Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde açılan kültür sanat kurslarını ziyaret eden Başkan Akay, yeni kurs döneminin kursiyerlere, eğitmenlere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

 

461 KURSİYER EĞİTİM GÖRÜYOR

 

Başkan Akay, bu yıl Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Makine Dikişi, Gitar, İşaret Dili,  Ahşam Boyama, Türk Sanat Müziği, Bilgisayar ve Rölyef olmak üzere 9 branşta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında Kültür Sanat Kursu açıldığını belirterek kurslarda toplam 461 kursiyerin eğitim gördüğünü belirtti. Kursun sonunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı, TEMEK ve Çerkezköy Belediyesi onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini söyleyen Akay, kursiyerlere başarılar diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ