Elektronik belediyecilik hizmetlerine bir yenisi daha eklendi 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile e-devlet platformu arasında entegrasyon kuruldu ve

GÜNDEM 23.10.2019 11:22:00 0
Elektronik belediyecilik hizmetlerine bir yenisi daha eklendi 

Söz konusu teknolojik atılımın gerçekleştirilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, e-devlet entegrasyonu kapsamında yayına aldığı içeriklerin sayısını aşamalı olarak artırdı.

 

BELEDİYE BİRİMLERİNE GİTMEYE GEREK KALMAYACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşların belediye hizmet birimlerine gelmesine gerek olmaksızın, bulundukları her yerden web ortamından e-devlet uygulamasına bağlanarak; Askıdaki İmar Planı Sorgulama, Belediye Hizmetleri Sorgulama, Meclis Gündem Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, Vefat Bilgisi Sorgulama, Mezar Yeri Sorgulama, Hal ürün Bilgisi Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, İhale Sorgulama, Meclis Kararı Sorgulama, Etkinlik Bilgisi Sorgulama, Nöbetçi Eczane Sorgulama, Talep/Öneri Başvurusu ve Sorgulaması (yeni), E-Bordro Sorgulama (yeni), Barkodlu Belge Doğrulama (yeni) işlemlerini gerçekleştirebilecekler." ifadelerine yer verildi. 

 

'TEKNOLOJİK İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ'

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "E-devlet entegrasyonunda kısa zamanda her alanda büyük ilerleme kat ettik. Halkımıza daha iyi hizmet sunmak için çağımızın sunduğu tüm teknolojik imkânları seferber ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye hizmetlerinin web ortamında e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor olması vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıran önemli bir yeniliktir. Kurum olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek adına yeniliklerde öncü olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ