Çetin de ilçe başkanlığına aday

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kapaklılı iş adamı Kenan Çetin de Kapaklı İlçe Başkan adaylığını açıkladı. Çetin, Zafer Akgün ve Fatma İşbilir'in ardından adaylığını a?

GÜNDEM 22.10.2019 18:09:00 0
Çetin de ilçe başkanlığına aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri süreci devam ederken, Kapaklı’da İlçe Başkan Adaylığını açıklayan isim sayısı 3’e çıktı. Kapaklılı iş adamı Kenan Çetin de dün saat 18:00’da parti binasında adaylığını açıkladı. Programda konuşan İlçe Başkanı Kenan Seçkin, seçim sürecinin başladığını ifade ederek “Pazartesi günü saat 10:00 itibariyle üye listelerimiz askıya çıktı. Bütün üyelerimiz gelip isimlerini kontrol etsinler: Seçimler 2 aşamalı olacak. Önce üyeler mahalle delegelerini seçecek. Sonra da seçilen o delegeler ilçe başkanını seçecek” dedi. Kenan Çetin’i kutlayan Seçkin, çıktığı yolda başarılar diledi. 

 

“SADECE KENDİ YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ”

 

Kenan Çetin de “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini sayın başkandan devralırsak daha ileriye nasıl taşıyacağımızın hesabını yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Diğer arkadaşlarıma da yollarında başarılar diliyorum” dedi. Bu süreci hiç kimseyi kırmadan, üzmeden yürüteceklerini kaydeden Çetin “Biz sadece kendi yolumuzda yürüyeceğiz. Üyelerimizin ve delege arkadaşlarımızın kararına saygı duyup yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

 

“DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

 

Kenan Seçkin’in görevi üstlendiğinden bu yana iyi işler yaptığını söyleyen Çetin “Kenan başkanım 15-16 yaşından beri arkadaşımdır. Her ne kadar bugüne kadar kendisine yardımcı olamasam da ciddi işler başardığını kesinlikle söylemek isterim. Göreve gelirsek bundan sonraki yolumuzda tabi ki yeni yüzler yeni oluşumlar ile beraber biraz daha ileriye giderek ulaşamadığımız insanlara ulaşmak için çalışacağız. Bundan sonra yolumuza bakacağız. Ben inanıyorum ki Kenan başkan ilk seçildiği zamanlarda Kapaklı’da Cumhuriyet Halk Partisi yok denecek kadar yoktu. Bazı arkadaşlar seçimi kaybettikten sonra partiyi bıraktılar. Kenan başkan kendi imkanlarıyla ailesine harcayacağı zamanı partisine ayırarak bence güzel işler başardı. Biz yeni yüzler, yeni simalar olarak biraz daha ileriye taşıyacağız. Bu hedefle bu yola çıktık. En azından ben kuracağımız delege arkadaşlar ile kadın kolları ile gençlik kolları ile biraz daha özverili çalışmaya çalışacağız. Sokağa inerek birebir toplantılar yaparak insanlara ulaşmaya çalışacağız. Hiç kimseyi eleştirmeden, kendi hatalarımızı kendi içimizde çözerek öz eleştirimizi de kendi içimizde yapacağız” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU