Süleymanpaşa'nın çehresi değişiyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında sürdürülen yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Hafta sonu Zafer mahallesinde, hafta başı itibariyle de Karadeniz mahallesinde asfaltlam

GÜNDEM 22.10.2019 16:13:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zafer ve Karadeniz mahallelerinde yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Asfaltlamaya uygun hale getirilen güzergahlarda yapılacak çalışmaları planlayan Başkan Yüksel, mahalle sakinleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

YÜKSEL, ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

 

Hafta sonu itibariyle Zafer mahallesinde başlayan asfaltlama çalışmalarını, hafta başında Karadeniz mahallesi takip etti. Başkan Yüksel, "Şehrin bir çok noktasında eş zamanlı olarak yol ve kaldırım çalışması yapıyoruz. Cadde ve sokaklarda yapacağımız düzenlemeyle mahallelerimize yeni bir çehre kazandıracağız. Ekiplerimizle birlikte yerinde yaptığımız planlamanın ardından ‘Ya Allah, Bismillah!’ dedik. İlçemizdeki tüm ana arterlerimizi aynı şekilde düzenleyeceğiz. Aydoğdu, Çınarlı, Karadeniz, Çiftlikönü, Ördeklidere ve diğer merkezlerimizdeki tüm alanlarda aynı uygulamayla ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Şimdiden şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ruşa ELMA