Geleneksel TESKİ Halısaha Futbol Turnuvası başladı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'ncüsü düzenlenen "Geleneksel TESKİ Halı Saha Futbol Turnuvası" SüleymanpaÅ?

SPOR 7.10.2019 17:25:00 0
Geleneksel TESKİ Halısaha Futbol Turnuvası başladı

Bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilen turnuvaya TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı.

 

EKİPLERİN KAYNAŞMASINI SAĞLIYORUZ

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuvanın başlama vuruşunu yapan Genel Müdür İçöz; “ TESKİ ailesi olarak yoğun tempoda Tekirdağ halkı için 7/24 mesai kavramı olmaksızın çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerle 11 ilçede görevli tüm personelimizi turnuva sayesinde buluşturarak, hem motive edip kaynaşmalarını sağlıyoruz hem de dostluk çerçevesinde müsabakaları gerçekleştirerek stres atmalarını sağlıyoruz. Bu gün oynanacak olan 3 maçla futbol turnuvamızı başlatıyoruz. Bu vesileyle tüm sporcularımıza başarılar diliyorum ve tüm maçların dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

İLK MAÇALAR BOL GOLLÜ GEÇTİ

 

‘Geleneksel TESKİ Halı Saha Futbol Turnuvası’nda  ilk gün maçları bol gollü geçti. “Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı - Çorlu İlçe Şube Müdürlüğü (12-3), Malkara İlçe Şube Müdürlüğü – Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı (6-4), Hayrabolu İlçe Şube Müdürlüğü – Kapaklı İlçe Şube Müdürlüğü (6-11)” şeklinde sonuçlandı.

 

Haber / Ruşa ELMA