Atatürk'ün çocukları cumhuriyeti resmediyor

Edirne'de bulunan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü'nde hem kuruluşunun birinci yılı; hem de Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümünü nedeniyle '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' kon

GÜNDEM 7.10.2019 13:21:00 0
Atatürk

Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü kuruluşunun birinci yılını ve Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutlayacak.

 

GÖSTERİ VE YARIŞMALAR DÜZENLENECEK

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında; müzede 29 Ekim Salı Günü 13.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinliklerde çocuklara Türk Bayrağı ve pamuk şeker ikramında bulunulacak. Çiçek Bale Okulu’nun bale gösterileri, Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın 2018 birincileri Barış Jackson ve Queens of the Dance grubu dans gösterileri, Adam Olacak Çocuk Şarkı yarışması ve çocuklarla fidan dikimi etkinliklerinin yanı sıra “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” konulu resim yarışması düzenlenecek.

 

ÖDÜLLÜ YARIŞMA

 

‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ konulu “Atatürk’ün Çocukları Cumhuriyeti Resmediyor” isimli resim yarışmasına Edirne merkez ilkokulları, merkeze bağlı köy okulları ve özel okullar dahil 1.2.3.4. sınıf öğrencileri katılabilecek. Yarışmada birincilik alacak öğrenci; 24 jant 21 vites bisiklet, ikincilik alacak öğrenci, Instax 9 Box Fotoğraf Makinesi Seti, üçüncülük alacak öğrenci Wiky 2 Watch Akıllı Saat ödüllerinin sahibi olacak.

 

Haber / Emre BOZ