İşbirliği protokolü imzalandı

Çerkezköy'de eğitim veren ve Trakya'nın en fazla tercih edilen okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Van OSB Mesleki ve Teknik Koleji ile işbirliği protokolü imzal

GÜNDEM 7.10.2019 09:55:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

Trakya Kalkınma Ajansı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın da destek verdiği İşbirliği Protokolü’nün ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdari Binası’nda düzenlenen imza törenine; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birim Başkanı Emin Çakay, Özel Van OSB MTK Kurucu Temsilcisi Feyat Gültepe ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’ın yanı sıra öğrenci ve öğretmenler katıldı.

 

 

BU OKULDAN MEZUN OLAN HER ÖĞRENCİYE İHTİYAÇ VAR

 

İmza töreninde bir konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Bölgemizde ve Türkiye’de örnek gösterilecek bir okul kurmak kararı ile yola çıktık. Bunu da başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzda çıta her geçen gün yükseliyor. Bu okuldan mezun olan her öğrenciye sanayimizin ihtiyacı var” dedi.

 

 

ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

İmza töreninin ardından Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezilirken, ÇOSB heyeti okul hakkında bilgiler verdi. Ayrıca heyet ÇOSB’de firma gezisi yaptıktan sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

ONLİNE EĞİTİMLER VERİLECEK

 

Ülkemizdeki mesleki ve teknik eğitim veren okullar arasında, sevgi, kardeşlik ve dostluk duygularının geliştirilmesi, teknolojik gelişmelerin karşılıklı paylaşılması, çeşitli kültürel ve eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için bir iş birliği protokolü imzaladıklarını belirten ÇOSB yetkilileri “Protokol çerçevesinde kültür alışverişinde bulunulacak. Kültürel etkinliklere, sanatsal faaliyetlere ve festivallere katılım sağlanacak. Karşılıklı ziyaretlerde bulunulacak. Her iki okulda konularında uzman öğretmenler tarafından uzaktan eğitim sistemi ile online eğitimler verilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ