Temizlik İşleri personeliyle bir araya geldi

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı işçilerle Temizlik İşleri Garajı'nda bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Gece gündüz vardiyalÄ?

GÜNDEM 1.10.2019 17:39:00 0
Temizlik İşleri personeliyle bir araya geldi

Kent temizliği ve çevre kirliliğinin önlenmesi için gerçekleştirilen çalışmaların tüm sokaklarda titizlikle yapıldığını belirten Başkan Çetin, “Göreve başladığımız günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallerimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda faaliyetleri koordineli şekilde yürütmek için her mahalleye özgü temizlik görevlileri atadık. Çöplerin süpürülmesi, toplanması ve kaldırılmasında görevli araçlarımızı her gün düzenli olarak tüm mahallerimize sevk ediyoruz. İlçemiz genelinde de aynı çalışmaları titizlikle gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

“DAHA YAŞANABİLİR BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Gece gündüz vardiyalı şekilde özveriyle çalışarak 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdükleri temizlik çalışmalarının halkın sağlığı için çok önemli olduğunun bilinciyle hizmet verdiklerini kaydeden Çetin “Bu sebeple hayatı kolaylaştıran, Kapaklımızın çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle birlikte temiz ve sağlıklı sokaklarıyla " Atmazsan Batmaz" diyerek daha yaşanabilir bir Kapaklı için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İşçilere temizlik faaliyetlerinde daha titiz şekilde çalışılması konusunda uyarılarda bulunan Çetin, çeşitli talimatlar da verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ