1 aydır haber alınamıyor

Ergene'deki evinden 1 ay önce hastaneye gitmek için çıkan Neslihan Kundakçıoğlu'ndan 1 aydır haber alınamıyor. Eşinin hayatından endişe duyduğunu söyleyen Ali Kundakçıoğlu (32), eşinin

GÜNDEM 29.09.2019 17:22:00 0
1 aydır haber alınamıyor

Ergene'nin Velimeşe Mahallesi'nde yaşayan ev kadını Neslihan Kundakçıoğlu, 1 ay önce evinden hastaneye gitmek için çıktıktan sonra bir daha haber alınmadı. Fabrika işçisi olan Ali Kundakçıoğlu, 4 yıl önce severek evlendikleri eşi ile mutlu bir hayatları olduğunu belirterek, “Eşimin hayatından endişe duyuyorum” dedi. Ali Kundakçıoğlu, kendisinin fabrikada gece vardiyasında olduğu sırada eşinin telefonla arayıp, sabah hastaneye gideceğini söylediğini, sabah eve geldiğinde eşinin olmadığını görünce telefonla aradığını ve Hastaneye gitmek için otogarda otobüs bekliyorum dediğini ifade etti.

 

 

ARAMALARDA İZİNE RASTLANILAMADI

 

Eşi dönmeyince telefonla aradığını, telefonla ulaşamayınca hastaneye gittiğini söyleyen Ali Kundakçıoğlu “Eşimin hastaneye gitmediğini öğrenince her yerde aramaya başladım. Eşimin Amasya'daki ailesi ve akrabalarını da arayarak durumu bildirdim. Eşimin izine rastlayamadım. Ailesi de her yeri aradı, ancak hiçbir şekilde ulaşamadı” dedi. Ali Kundakçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı'na da kayıp başvurusunda bulunurken, jandarma ve ailenin yaptığı aramalarda Neslihan Kundakçıoğlu'nun izine rastlanılmadı.

 

Haber / Yakup KARATEPE