Okul yolu, demirli beton ile kaplandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde yaptırılan ve 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda eğitim ve öğretime açılan ÇOSB Ortaokulu'nun resmi aç?

GÜNDEM 26.09.2019 11:56:00 0
Okul yolu, demirli beton ile kaplandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ÇOSB Ortaokulu’nun önünden geçen yolun 1500 metrekarelik kısmının demirli beton ile kaplandığını ve 240 metre uzunluğunda kaldırım yapım çalışmasının başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “32 derslikli ÇOSB Ortaokulumuzun önündeki yolu demirli beton ile kaplayarak, çocuklarımızı çamurdan kurtardık” dedi. 

 

OTOPARK ÇALIŞMASI DA YAPILACAK

 

Ayrıca 220 metre uzunluğunda kaldırım yapımı çalışmalarına başladıklarını ve birkaç gün içerisinde kilit taşı kaldırım çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydeden Akay, “ÇOSB Ortaokulu’nun önünde demirli beton yol ve kaldırım çalışmasının yanı sıra 120 metrede otopark çalışması yapılacak. Çalışmalarımızı hafta sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. ÇOSB Ortaokulumuzun önündeki yolun demirli beton ile kaplanması, kaldırımlarının yapılmasının ardından öğrencilerimiz okullarına daha rahat, toz ve çamur olmadan gidebilecekler” dedi. 

 

Haber / Emre BOZ