İngilizce ve Beden Eğitimi dersleri başladı

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi'nde çocuklara yeni dönemde İngilizce ve beden eğitimi dersleri verilmeye başlanıldı.

GÜNDEM 25.09.2019 19:31:00 0
İngilizce ve Beden Eğitimi dersleri başladı

 

Satranç eğitimi, Orff eğitimi, Drama eğitimi, Doğa eğitimi, Montessori eğitimi, Robotik kodlama eğitimlerinden sonra Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde yeni dönemde çocuklara İngilizce ve beden eğitimi derslerinin de verilmeye başlandığını kaydeden yetkililer “Ergene Belediyesi’nin eğitim hizmetlerinin en büyüğü olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde İngilizce ve Beden Eğitimi dersleri ile çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyorlar. Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen dersler öğrenciler için çok verimli geçiyor” dedi. 

 

“EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de çocuklara en iyi şartlarda ve en güzel eğitimi verebilmek adına Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde çocuklara yeni ders kolları açtıklarını ifade ederek “Ergene’de çalışan annelerimizin gönül rahatlığı ile çocuklarını bıraktıkları Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademimizde bulunan evlatlarımıza en üst seviyede eğitim vermek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni dönemimizde de İngilizce ve beden eğitimi derslerimiz ile eğitim kalitemizi bir üst seviyeye çıkardık. Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademimizde Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yücelten nesiller yetiştirerek onların başarısı ile ileride gurur duyacağız” diye konuştu. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ