TESKİ yatırımları masaya yatırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Plan Proje Dairesi ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlıklarından devam eden ve gerçekleşecek olan proj

GÜNDEM 23.09.2019 11:37:00 0
TESKİ yatırımları masaya yatırıldı

TESKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen sunuma Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre ile daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı. 

 

'11 İLÇEDE SİSTEMLİ ÇALIŞIYORUZ'

 

Toplantıda il genelinde devam eden ve hayata geçirilecek olan yatırım ve projeler ele alındı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Fatih Başaran ve Plan Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, katılımcılara yaptıkları sunum ile bilgiler verdiler. Yapılan değerlendirmeler ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantı hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 ilçemizde sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili düzenlediğimiz toplantılarımız da ihtiyaçların belirlenmesi hususunda büyük önem arz ediyor. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Tekirdağ idealiyle çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.  
 

 

Haber / Buse SERİN