İkram çeşmesinden sıcak çorba ikramı

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Amfi Tiyatro yanında hizmete sunulan ikram çeşmesinden vatandaşlara her sabah sıcak çorba ikram edilecek. Hafta içi hizmet ve

GÜNDEM 13.09.2019 16:12:00 0
İkram çeşmesinden sıcak çorba ikramı

16 Eylül Pazartesi gününden itibaren İkram çeşmesinden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için çorba ikram edileceğini dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başlayacaklar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz” dedi.

 

PAZARTESİ HİZMETE SUNULACAK

 

Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktukları İkram Çeşmesinin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Pazartesi gününden itibaren yeniden vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyleyen Başkan Akay, “İkram çeşmesinde en geç 06.30’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” dedi.

 

HER GÜN DEĞİŞİK ÇORBA AKACAK

 

İkram Çeşmesi’nin hafta içi hizmet vereceğini ve her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını söyleyen Akay “Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılacak çeşmenin hijyeni için gerekli özen gösterilecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU