Hoş geldin Bebek projesi devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında, Kırım ve Kavak ailelerini evlerinde ziyaret etti. Yeni doğan bebekler için hazırlanan hediye paketlerini takdim eden Akay, "Dünyaya gö

GÜNDEM 10.09.2019 17:29:00 0
Hoş geldin Bebek projesi devam ediyor


Ziyaretlerde Başkan Akay'a, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de eşlik ettiler. İlk olarak Cumhuriyet mahallesinde ikamet eden Barış – Nurdan Erdoğan çiftini evlerinde ziyaret eden Akay, çiftin dünyaya yeni gelen kızları Alya Derin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulundu. Erdoğan ailesi ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Akay'a teşekkür ettiler. 

 

HEDİYE PAKETLERİ VERDİ

 

Akay’ın bir sonraki durağı, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet–Selin Kırım çiftinin evi oldu. Akay, Kırım çiftinin dünyaya yeni gelen kızları Yaz’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyerek hediye paketini takdim etti. Akay’ın son durağı ise Bağlık mahallesinde ikamet eden Kavak ailesi oldu. Oğuz Kasım–Ayşen Kavak çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Aybars’a sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Akay, hediye paketini vererek ziyaretlerini sonlandırdı. 

 

Haber/ Emre BOZ