Üniversite heyetinden Ankara çıkartması

2020 Cari ve Yatırım Bütçesi toplantıları kapsamında Ankara'da bir dizi temasta bulunan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve BütÃ

GÜNDEM 5.09.2019 13:42:00 0
Üniversite heyetinden Ankara çıkartması

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Aydın Dönmez eşlik etti. 

 

2020 YILI STRATEJİSİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Trakya Üniversitesi’nin 2020 yılındaki yatırım planlarının değerlendirildiği, yılda bir defa gerçekleştirilen toplantı öncesinde Trakya Üniversitesi heyetini kabul eden Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, üniversitenin 2020 yılı stratejisi hakkında bilgi aldı.

 

''YATIRIM PLANLARIMIZI ANLATTIK''

 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal’a, üniversitemizin 2020 yılı yatırım planları hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi verme imkânımız oldu. Kendilerine, eğitim binalarından özel projelere, hastane iyileştirme çalışmalarından Ar-Ge yatırımlarına, spor tesislerinden kültürel projelere, tarihi eser onarımlarından bilimsel faaliyetlere ve en önemlisi Balkanlar odaklı çalışmalarımıza kadar pek çok alandaki faaliyetlerimizi ve mali yatırım planımızı anlattık. Başkanımız, Trakya Üniversitesi’nin çalışmaları ve 2020 stratejisiyle yakından ilgilendi, pozitif yaklaşımıyla bizleri cesaretlendirdi. Önümüzdeki döneme ait tüm cari harcama kalemlerinin değerlendirildiği çok kritik bütçe toplantısı öncesinde bizi kabul eden Sayın Naci Ağbal’a, destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

 

Haber / Emre BOZ