Babanın pisliğini, kızının gözyaşları ortaya çıkardı

Çorlu'da polis tarafından gece sokak ortasında ağlarken bulunan 14 yaşındaki N.A.'nın anlattıkları, yaşadığı büyük dramı da ortaya çıkardı. 14 yaşındaki kız çocuğu baba

GÜNDEM 3.09.2019 13:12:00 0
Babanın pisliğini, kızının gözyaşları ortaya çıkardı

​Önceki gece Reşadiye Mahallesi’nde devriye gezen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak üzerinde bir kız çocuğunun kaldırımda oturup ağladığını fark etti. Ekiplerin yanına gittiği kız çocuğu, babasının kendisini fuhşa zorladığını öne sürdü. İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve Çocuk Büro Amirliği'nde uzmanlar eşliğinde ifadesi alınan N.A. yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

 

YAŞADIKLARINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

 

Kendisi 1 yaşındayken anne ve babasının ayrıldığını, Saray’da bir yakınının yanında kaldığını, öz babası F.A.'nın geçen yıl kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen N.A.’nın, babasının kendisini para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya zorladığını öne sürdüğü öğrenildi. Olay günü babasının kendisini taksi ile Çorlu'ya getirdiğini ve daha önceden anlaştığı kişilere teslim ettiğini öne süren N.A.’nın, “Önce bir kişi ile birlikte oldum. Daha sonra 2 kişi ile birlikte olmak için bir eve gittik. Burada bir kişi bana yaşımı sorduğunda 14 olduğumu söyledim. O kişi yaşımı öğrenince benimle birlikte olmadı ve evden dışarıya attı. Dışarıya çıktığımda ne yapacağımı bilemedim ve sokakta ağlarken polis ekipleri beni buldu” dediği öğrenildi.

 

TUTUKLANDI

 

N.A.’nın ifadeleri doğrultusunda Saray’da emlakçılık yaptığı belirtilen baba F.A. gözaltına alınarak Çorlu’ya getirilirken, N.A. ile birlikte olduğu belirtilen 3 kişi de gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen baba F.A., tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 14 yaşındaki N.A. ise devlet korumasına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ