Kapaklı'da Kıraç rüzgarı esti

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, şarkıları ve sahne performansıyla Kapaklılılara unutulmaz bir gece yaşattı. Kıraç, engel

GÜNDEM 2.09.2019 13:54:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kazak Gölü Festivali’nin 2’nci gününde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

ÇİĞDEM TAŞTAN KONSERİ İLE BAŞLADI

 

Gece, Çiğdem Taştan konseri ile başladı. Saat 20:00’da sahne alan ve yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Taştan, seslendirdiği şarkılarla beğeni topladı. Konserin ardından sanatçıya çiçek ve plaket takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, teröristlerin döşediği mayına basarak iki bacağını kaybeden Kapaklılı gazi Uzman Onbaşı Tarık Cür’ün Ankara’da tedavi gördüğünü belirterek, gazi ile görüntülü konuştu.

 

 

“KAPAKLI SENİNLE GURUR DUYUYOR”

 

Canlı bağlantı sırasında konser alanını dolduran binlerle Kapaklılı “Kapaklı seninle gurur duyuyor” sloganları attı. Gördüğü manzara karşısında duygulandığını belirten Cür, “Her şey için teşekkür ederim. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Vatan sağ olsun. Sizlerle orada olmayı isterdim ama tedavim için hastanede olmam gerekiyor. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

 

PARKA GAZİNİN ADI VERİLECEK

 

Tedavisinin ardından Gazi Tarık Cür’ü yine hep birlikte karşılayacaklarını belirten Başkan Mustafa Çetin, “Kaymakamlığımızın hemen bitişiğindeki parka gazimizin adını vereceğiz. Buranın açılışını da hep birlikte yapacağız” dedi.

 

 

KIRAÇ SAHNE ALDI

 

Saat 21:30’da ise ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce en önde kendisini izlemeye gelen engelli vatandaşlarla bir araya gelen ve onları tek tek selamlayan Kıraç, birbirinden güzel şarkılarını Kapaklılılar için seslendirdi. Zaman isimli şarkısını seslendirerek sahneye çıkan Kıraç, sahne performansı ve sahnedeki sempatik tavırlarıyla da beğeni topladı.

ENGELLİ HAYRANI İLE ŞARKI SÖYLEDİ

Kıraç’ın şarkılarına, alanı dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti.  Kıraç, “Karakaş Gözlerin Elmas” şarkısını engelli hayranı İrem ile birlikte seslendirirken, düet yapan ikili uzun süre alkışlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, unutulmaz şarkıları ve sahne performansı ile Kapaklılılara müzik ziyafeti sunan Kıraç’ çiçek ve plaket takdim etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU