Milletvekili Yel, Kapaklı'da ziyaretlerde bulundu

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Kapaklı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Mustafa Yel ve Mestan Özcan'a ziyaretlerinde Kapaklı Belediye Başkanı M

GÜNDEM 28.08.2019 16:50:00 0
Milletvekili Yel, Kapaklı

Beraberindekilerle birlikte ilk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetimini ziyaret eden Mustafa Yel, ardından da Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu’nda Kapaklı Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik’in kızı Dilek Tetik ve İsmail Aksoy’un nikah törenine katıldı. Çiftin nikahını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin kıyarken, nikah şahitliğini ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan yaptı.

 

 

DERNEK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahalleleri’ni ziyaret eden Milletvekili Yel, Başkan Çetin mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Mustafa Yel’in Kapaklı’daki son durağı Kapaklı Kars Sarıkamışlılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Yavuz Ünlü ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yel ve beraberindekiler, dernek üyeleri ile bir araya geldi.

 

Haber / Yakup KARATEPE