Minibüs bariyerlere çarptı; anne ile kızı hayatını kaybetti

Marmaraereğlisi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği panelvan minibüsün bariyerlere çarpmasıyla meydana gelen kazada Gamze Süpürgeci (30) ile kızı Sudenaz Süpürgeci (12) hayatını kayb

GÜNDEM 27.08.2019 17:53:00 0
Minibüs bariyerlere çarptı; anne ile kızı hayatını kaybetti

Kaza, Marmara Ereğlisi'nin Yeniçiftlik Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Tekirdağ'dan İstanbul istikametine giden Ahmet Süpürgeci’nin (36) kullandığı 22 AP 751 plakalı kapalı panelvan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolun sağındaki bariyere çarptı.

 

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

 

Kapısı açık alan araçtan aşağıya düşen Gamze Süpürgeci ile kızı Sudenaz Süpürgeci olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada sürücü baba Ahmet Süpürgeci ile çocukları Baran Süpürgeci ve Edanur Süpürgeci yaralandı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, anne ile kızının cansız bedenleri ise Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

KAPISI BULUNAMADI

 

Kaza, sonrasında jandarma ve polis ekipleri, aracın kapısını yaptıkları incelemede olay yerinde bulamadılar. Polis ve jandarma ekipleri araçta çok sayıda civciv olması üzerine aracın kapısının açık seyir edip etmediğini araştırıyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ