Optimed ailesi piknikte bir araya geldi

Özel Optimed Hastanesi yöneticileri, hekimler ve çalışanlar ile aileleri, hafta sonu Kartaltepe Piknik Alanı'nda düzenlenen yaza veda pikniğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 25.08.2019 18:25:00 0
Optimed ailesi piknikte bir araya geldi

Piknikte konuşan hastane genel müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, 2019 yılının sancılı geçtiğim-ni belirterek “Ülkemiz için de bölgemiz için de zor geçen bir yıl oldu. Bundan hepimiz etkilendik. Sizler de çalışanlar olarak en çok etkilenen oldunuz. İnşallah bunları unutacağız 2020 yılı daha umutlu daha başarılı  bir yıl olacak” dedi.

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

 

Hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da zorlu ve stresli geçen bir dönemden sonra bugün birlikte stret atarak rahatlayacaklarını belirtti. Piknik mangal partisi ile devam ederken, çocuklar ve yetişkinler animasyonlar eşliğinde çeşitli oyunlar oynadılar. Düzenlenen yarışmalar da renkli görüntülere sahne oldu. Pikniğe CHP Tekirdağ Milletvekili dr. Candan Yüceer, eşi hastane ortaklarından Op.Dr. Kamil Yüceer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, hekimler, hemşireler, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE