Banklar ve piknik masaları yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Kazak Gölü Mesire Alanı'nda yer alan oturma bankları ve piknik masalarının bakım ve onarımını yaparak yeniliyor. Kazak Gölü mesire alanında sulama, peyzaj, çevre düzenlemeleri, ş

GÜNDEM 23.08.2019 18:55:00 0
Banklar ve piknik masaları yenileniyor

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Mesire alanımızın genelinde yer alan oturma bankları ve piknik masalarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeniliyoruz” dedi.

 

YENİ ŞADIRVANLARIN YAPIMINA BAŞLANDI

 

Belediye Kent mobilyaları atölyesinde ürettikleri yeni piknik masaları ve oturma banklarını mesire alanına koyarak dinlenme alanlarımızı genişletmeye devam ettiklerini söyleyen Çetin “Mesire alanımızda yer alan Mescidimizi daha da büyütüp özellikle bayanlarımızın giriş ve çıkışlarını ayırarak  yeniliyoruz. Yine Mescidimizin hemen yanında bulunan alanda ise vatandaşlarımızın abdestlerini daha temiz bir ortamda almaları için yeni şadırvanımızın yapımına başladık. Daha hijyenik ve daha temiz bir görünüme sahip olması için WC alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

“YENİLİKLER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Sulama, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile de  mesire alanımızı daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturacaklarını kaydeden Çetin “Kazak Gölümüze yenilikler katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN