Kulübün ismi değişti

Çerkezköy 1911 Doğanspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Cumartesi günü saat 18:00'da 4K Çay Evi'nde yapıldı. Kulübün isminin Çerkezköy 1911 Spor olarak değiştirildiği genel kurulda

GÜNDEM 18.08.2019 16:43:00 0
Kulübün ismi değişti

Divan heyetine İmdat Özgör, Cevdet Aykaç ve Muzaffer Savaş seçilirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kulübün isminin ‘Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’ olarak değiştirilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Genel kurulda kulüp yönetiminin 21 kişiden 15 kişiye düşürülmesi konusu da görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetim kurulunda Yakup Cin, İlhan Tural, Hiyasettin Aslan, Yusuf Kılıç, Halil Şerifoğlu, Kubilay Demir, Mehmet Çolak, Furkan Tezcan, Sebahattin Çolakoğlu, Ahmet Sarı, Tolga Tokoçin, Selahattin Turlin, Tarık Akman, Muzaffer Savaş ve Gökhan Biber yer aldı.

 

“531 BİN LİRA BORCU VAR”

 

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından Eski Başkan Kazım Asbaş, kulübün 531 bin lira borcu olduğunu ve bu borcun ödenmesi gerektiğini söyledi. Eski başkanlardan Uğur Erem’in ‘Kulübün Çorluspor’a satılması’ iddialarını sorması üzerine konuşan Kazım Asbaş, “Öyle bir düşüncemiz oldu. Biz kulübe sahip çıkılmıyorsa, tesisler kullandırılmıyorsa ve uygun şartlar oluştuğu takdirde Çorluspor konusuna sıcak yaklaşıyorduk. Ben kulübün katkı payının yatırılmasının ardından Kapaklı’ya ve Çorluspor’a gittim. Kapaklı tamamen kapalıyken, Çorluspor ise biraz daha sıcak baktı konuya. Kulüp 200 bin lira nakit ve 300 bin lira çek karşılığında satılması konusu görüşüldü. Biz hiçbir şekilde kulübün satılması taraftarı değildik, olmadık da” dedi. Uğur Erem, 1911’in kongresinin yapılması ve yeni yönetimin oluşması dolayısıyla kulübün satılma konusunun ortadan kalktığını belirtirken, borç konusunu yeniden açan Kazım Asbaş, kulübün 531 bin liralık borcunun yeni yönetim tarafından ödenmesi gerektiğini belirterek para ödenmediği takdirde kulübün yeni yönetime devredilemeyeceğini ifade etti.

 

“DESTEK VERMEYE HER ZAMAN HAZIRIM”

 

Kulübün eski yöneticilerinden İlhan Tural, geçtiğimiz yıl kendi cebinden 120 bin lira ücret ödediğini ve hiçbir karşılık da beklemediğini belirtirken, eski başkanlardan Murat Narçın da “Yıllardır bu kulübün içindeyim, 3 yıl da başkanlığını yaptım. Hiçbir zaman da para muhabbeti yapmadım. Fakat yoruldum ve bırakmıştım. Benim bildiğim yeni yönetim gelir, başkan seçilir, bu borcu öder. Ben bu kulübe içeriden ve dışarıdan hem maddi hem de manevi olarak destek vermeye her zaman hazırım. Her zaman da yanınızdayım” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE