'Meclis üyeleri arasında parti ayrımı gözetmiyoruz'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin Süleymanpaşa'daki üyelerini işyerlerinde ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetim

GÜNDEM 16.08.2019 16:13:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve 1. Başkanvekili Münür Karaevli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fedai Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Mutlu'yu iş yerlerinde ziyaret etti.

 

HİZMET VE YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren ve fikir alışverişinde bulunan Albayrak, birlikte yönetme ilkesi doğrultusunda büyükşehir belediyesi üst yönetimi olarak halkın tüm kesimleriyle toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

 

 

“HERKESLE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ”

 

Tekirdağ'ın geleceğiyle ilgili önemli kararların alınmasında Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önemine dikkat çeken Albayrak, “31 Mart 2019 Yerel Seçiminde halkımızın verdiği oylar ile göreve geldik. Seçim süreci geride kaldı. Halkımızın bizlere vermiş olduğu görev, yetki ve sorumluluğu yerine getirmek için el ele vererek çalışmamız gerekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetim olarak siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin iş birliğini sağlamayı ve güzel Tekirdağ'ımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisimizin saygıdeğer üyeleri arasında parti ayrımı gözetmiyoruz” dedi. Albayrak, çalışmalarına katkı sunmak isteyen herkesle işbirliğine açık olduklarını söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ