Çerkezköy'den çalınan malzemeler İstanbul'da bulundu

Çerkezköy'de bir işletmeden geçtiğimiz hafta çalışan 15 ton alüminyum profil, İstanbul'da bulundu. piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan alüminyum profilin izini süren Tekirdağ İl Jandar

GÜNDEM 15.08.2019 17:29:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Veliköy Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işletmeden geçtiğimiz hafta TIR'a yüklenen piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan alüminyum profil, adrese teslim edilmeyip ortadan kayboldu.

 

İKİZ PLAKA KULLANILDIĞI TESPİT EDİLDİ

 

Mal sahibi işletme yetkililerinin şikayetçi olması üzerine Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaybolan malzemeler ve malzemelerin yüklendiği TIR'ın izini sürmeye başladı. Malzemelerin yüklendiği TIR’da ikiz plaka kullanıldığını tespit eden jandarma ekipleri, her iki plakanın takılı olduğu TIR'ları bulurken, sürücüsü Nihat Ş., gözaltına alındı.

 

İSTANBUL’DA BİR HURDACIYA BASKIN DÜZENLENDİ

 

Nihat Ş.’nin ifadesinde malzemeleri indirdiği yeri itiraf etmesinin ardından jandarma ekipleri, malzemelerin indirildiği, İstanbul Sancaktepe'deki bir hurdacıya baskın düzenledi. Baskında ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilirken, jandarmadaki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edilen Nihat Ş., tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ