3'üncü kez intihara kalkıştı

Kapaklı'da yaşayan ve daha önce 2 kez intihara teşebbüs eden 15 yaşındaki Y.N.Y., arife günü de Süleymanpaşa'da bir inşaatın 4. katından atladı. İtfaiye tarafından açılan şişme y

GÜNDEM 14.08.2019 16:29:00 0
3

Olay, Süleymanpaşa 100.yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve daha önce Kapaklı’da 2 kez intihara teşebbüs eden Y.N.Y., bu kez Süleymanpaşa’daki bir inşaatın 4. Katına çıktı.

 

YARA ALMADAN KURTULDU

 

Genç kızı fark eden çevre sakinleri itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Y.N.Y.’nin atlama ihtimaline karşı şişme yatak açtı. Emniyet mensupları ise genç kızı atlamaması için ikna etmeye çalıştı. İkna çalışmalarına rağmen kararından vazgeçmeyen genç kız, 4. kattan atladı. Şans eseri itfaiyenin açtığı şişme yatağa düşen Y.N.Y., yara almadan kurtuldu.

 

4 AY ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ

 

Atatürk Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen genç kız geçtiğimiz yıllarda da 2 kez intihara kalkışmıştı. 4 ay önce de Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde 8 katlı bir binanın 6.katındaki balkonuna çıkan genç kız, olay yerine gelen babası tarafından ikna edilmişti. Ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüşerek bir daha intihara kalkışmayacağına ‘söz’ vermişti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ